031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Webbshop

Självklart har du som driver ett företag som säljer produkter endast bra produkter att erbjuda till dina kunder. För du skulle ju inte startat ditt företag om du inte hade trott på dina produkter eller ditt varumärke? Varför ska du då nöja dig med att endast ha kunder i ditt närområde? Varför inte utöka din försäljning till kunder i andra delar av landet med en webshop?
Oavsett om du säljer kläder, hälsokost, smycken, smink eller hårartiklar så vill du förmodligen nå ut till fler kunder än de som finns precis där du finns. I Sverige finns några av de mest framgångsrika E-handelsshopparna/webbutikerna på små orter där det hade varit svårt att få en fysisk butik att gå runt. E-handeln växer så det knakar och det blir allt vanligare för användare att handla när de sitter framför datorn, i mobilen när de är på språng eller i läsplattan uppkrupen i soffan framför tv:n.
Vår webshop ger dig möjligheten att sälja till kunder som inte bara finns i ditt närområde. Vi ger dig möjligheten att öppna säljkanaler till samtliga användare oavsett geografisk placering, dygnet runt och året runt, i både mobila och stationära enheter.

För både små och stora företag

E-handel är fördelaktig för både små och stora företag oavsett vart i Sverige den fysiska butik är belägen. Det går att dra nytta av en webshop på flera olika sätt. Antingen kan du använda det som ett komplement till din nuvarande fysiska butik eller byta affärsmodell helt och endast sälja via webben.

Få dina besökare att stanna

Det viktigaste att tänka på vid skapande av en webshop är att skapa en positiv och trovärdig atmosfär för användarna, vilket lockar dem att genomföra ett köp. Det innebär att webbutiken behöver ha en tydlig inriktning, smidiga tekniska lösningar samt erbjuda kunderna trygga betalningsmetoder. En trygg kund är en nöjd kund och därför alltid något du bör sträva efter. Därefter krävs en smart marknadsföring och sökmotoroptimering av webbshoppen för att den ska upptäckas av nya kunder när de är som mest köpbenägna för att öka konverteringsgraden från användare till kund.