031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Webbdesign

En framgångsrik hemsida kräver en uppdaterade design och layout som tilltalar dina kunder. Det handlar om att skapa en hemsida som är lätt för användarna att navigera och som samtiidgt inger dem med en positiv upplevelse för att locka dem att stanna kvar på sidan. Receptet för en framgångsrik webbdesign skiljer sig från företag till företag beroende på bransch och målgrupp. När du anlitar oss på Adsearch kan du känna dig säker på att du får hjälp av kompetenta webbdesignerna och SEO-konsulter som ser till att skapa en modern och professionell hemsida.

I och med att användande av internet via mobila enheter ständigt ökar är det dessutom otroligt viktigt med en hemsida/webshop med en mobilanpassad design. En reponsiv hemsida har en layout som förändras beroende på skärmstorlek på den enhet som kunderna använder då de besöker hemsidan.

Användarvänlig webbdesign

Hemsidan är ofta den första kontakten som användarna har med ditt företag och webbdesignen är därför avgörande för den bild besökarna får av din verksamhet. Designen bör inge kunderna med den känsla du önskar förmedla, inkludera form och färg från din grafiska profil för igenkänning samt locka till köp eller återbesök på hemsidan. Det är även av betydelse med en webbdesign som både håller sig till den utsatta genren och är unik för att urskilja sig från konkurrerande verksamheters hemsidor.

Din hemsida representerar ditt företag och en professionell webbdesign höjer konverteringsgraden och er trovärdighet. Det handlar om färg och layout men inkluderar även delar så som bild och text. Framgångsfaktorn för en lyckad webbdesign är dess användbarhet. Både nya och gamla kunder ska problemfritt och enkelt kunna navigera hemsidan, för att snabbt hitta det de söker efter och genomföra ett köp av en produkt eller tjänst.

Självklart hjälper vi dig alla steg på vägen och skapar alltid reponsiva och mobilanpassade hemsidor och webshoppar som tilltalar dina kunder.