031-3619100

Top

Lägg till E-post i Iphone

Adsearch Scandinavia Göteborg / Support / Lägg till E-post i Iphone

Nedan hittar du en guide på hur man lägger sin e-post i Iphone. Skulle ni få problem med något så tveka inte att slå oss en signal på 031-36 19 100

Här hittar du en nedladdningsbar version om du vill ha för att skriva ut

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

Steg 1) Gå in i ”Inställningar” och klicka sedan på ”Lösenord och konton”. Klicka på ”Lägg till konto”. Välj ”Annat” av de alternativ som dyker upp.

Steg 2) Klicka på ”Lägg till e-postkonto”. Fyll i namn (Kan vara företagsnamn eller ditt personliga namn), E-posten du vill lägga till, lösenordet du fått av oss, och sedan en beskrivning (valfri).

Steg 3) Det finns två alternativ högst upp ”IMAP” eller ”POP”. Välj ”IMAP”.

Steg 4)

Server för inkommande e-post

Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten

Server för utgående e-post

Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten

Steg 5) Klicka på ”Nästa” uppe till höger så kommer telefonen verifiera uppgifterna du fyllt i.

Steg 6) Klicka på ”Spara” uppe till höger.