Lägg till E-post i Iphone

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nedan hittar du en guide på hur man lägger sin e-post i Iphone. Skulle ni få problem med något så tveka inte att slå oss en signal på 031-36 19 100

Här hittar du en nedladdningsbar version om du vill ha för att skriva ut

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][mkdf_separator position=”center” color=”#686868″ width=”100%” thickness=”1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721559418{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 1) Gå in i ”Inställningar” och klicka sedan på ”Lösenord och konton”. Klicka på ”Lägg till konto”. Välj ”Annat” av de alternativ som dyker upp.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3761″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721675184{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Steg 2) Klicka på ”Lägg till e-postkonto”. Fyll i namn (Kan vara företagsnamn eller ditt personliga namn), E-posten du vill lägga till, lösenordet du fått av oss, och sedan en beskrivning (valfri).[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3763″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3764″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721734518{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 3) Det finns två alternativ högst upp ”IMAP” eller ”POP”. Välj ”IMAP”.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721741295{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 4)

Server för inkommande e-post

Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten

Server för utgående e-post

Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3765″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721748392{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 5) Klicka på ”Nästa” uppe till höger så kommer telefonen verifiera uppgifterna du fyllt i.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547721754661{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 6) Klicka på ”Spara” uppe till höger.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]