031-3619100

Top

Lägg till E-post i Android

Adsearch Scandinavia Göteborg / Support / Lägg till E-post i Android

Nedan hittar du en guide på hur man lägger sin e-post i sin Androidtelefon. Skulle ni få problem med något så tveka inte att slå oss en signal på 031-36 19 100

Här hittar du en nedladdningsbar version om du vill ha för att skriva ut

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

Steg 1) Gå in i ”Inställningar” och klicka sedan på ”Konton”. Klicka på ”Lägg till konto”. Välj ”Personligt (IMAP)” av de alternativ som dyker upp.

Steg 2) Fyll i e-posten du vill lägga till och klicka sedan på ”Manuell inställning”.

Steg 3) Välj alternativet ”Personligt (IMAP)”.

Steg 4) Fyll i det lösenord som du har fått av oss.

Steg 5)
Inkommande serverinställningar

Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten
Server: mail.glesys.se

Steg 6)
Utgående serverinställningar

Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten
SMTP-server: mail.glesys.se

Steg 7) Välj hur ofta du vill att din telefon ska kontrollera nya meddelanden, om du vill få meddelanden när du får e-post, om du vill att kontots e-post ska synkronisers samt om du vill att den automatiskt ska ladda ner bilagor när den är ansluten till Wi-Fi.

Steg 8) Fyll i din e-post som kontonamn och det namn som du vill ska stå som avsändare när du skickar e-post. Klicka på ”Nästa”.
Steg

Steg 9) Gå in i ditt e-postprogram där ditt nya konto finns tillagt.