Lägg till E-post i Android

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nedan hittar du en guide på hur man lägger sin e-post i sin Androidtelefon. Skulle ni få problem med något så tveka inte att slå oss en signal på 031-36 19 100

Här hittar du en nedladdningsbar version om du vill ha för att skriva ut

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][mkdf_separator position=”center” color=”#686868″ width=”100%” thickness=”1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722154209{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 1) Gå in i ”Inställningar” och klicka sedan på ”Konton”. Klicka på ”Lägg till konto”. Välj ”Personligt (IMAP)” av de alternativ som dyker upp.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722147913{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 2) Fyll i e-posten du vill lägga till och klicka sedan på ”Manuell inställning”.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3782″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722142306{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 3) Välj alternativet ”Personligt (IMAP)”.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3783″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722137153{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 4) Fyll i det lösenord som du har fått av oss.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3784″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722132345{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 5)
Inkommande serverinställningar

Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten
Server: mail.glesys.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3785″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722126258{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 6)
Utgående serverinställningar

Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten
SMTP-server: mail.glesys.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3786″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722121115{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 7) Välj hur ofta du vill att din telefon ska kontrollera nya meddelanden, om du vill få meddelanden när du får e-post, om du vill att kontots e-post ska synkronisers samt om du vill att den automatiskt ska ladda ner bilagor när den är ansluten till Wi-Fi.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3787″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722116514{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 8) Fyll i din e-post som kontonamn och det namn som du vill ska stå som avsändare när du skickar e-post. Klicka på ”Nästa”.
Steg[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3788″ onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1547722110098{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Steg 9) Gå in i ditt e-postprogram där ditt nya konto finns tillagt.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]