031-3619100

info@adsearch.nu

Top
 

Hemsidor

En bra hemsida ger ett bra första intryck och är ditt ansikte utåt

Att skapa en framgångsrik hemsida tar tid och tidsbrist är många gånger en av de främsta anledningarna till en bristfällig hemsida. Lösningen? Professionell hjälp från oss på Adsearch som hjälper dig skapa en framgångsrik, användarvänlig och relevant hemsida som placerar sig i toppen av sökresultaten på Google samt som konverterar användare till kunder.  Vi skapar, designar och producerar unika hemsidor till företag – företagshemsidor.

Användning

En smartphone används ofta när användaren är på resande fot eller sitter i soffan efter en lång arbetsdag. Användaren vill då inte spendera lång tid på att söka efter information om ditt företag och de produkter som ni erbjuder. Det ska vara enkelt att kunna söka och hitta information för att användare ska kunna använda din hemsida på bäst möjliga sätt.

Läs mer om våra responsiva hemsidor

Din företagspresentation på internet

Hemsidan är ofta den första kontakten användaren har med ditt företag och blir din företagspresentation på internet. Det är därför av största vikt att göra ett gott första intryck samt inge kunderna med en bestående positiv känsla som leder till återbesök på hemsidan. Samtliga delar av hemsidan bör representera ditt företag, både vad gäller layout och design samt innehåll och grafisk profil. En utdaterad hemsida riskerar att uppfattas som opålitlig av dina kunder och den bör därför uppdateras med jämna mellanrum för att behålla en professionell och tilltalande design.

Vår målsättning är att leverera en produkt som ni enkelt ska kunna administrera via ett av världens största CMS-verktyg WordPress. Vi designar och skapar unika och användaranpassade hemsidor som du som kund enkelt kan administrera och med stolthet hänvisa dina kunder till. Självklart är alla våra företagshemsidor mobilanpassade, responsiva, för att kunder som besöker ditt företags hemsida ska få en optimal upplevelse oavsett om de besöker den via en mobil eller stationär enhet.

SEO och innehåll

Din hemsida bör inkludera de färger som finns med i ditt företags grafiska profil, ha en tydlig hierarki och navigering samt relevanta nyckelord för SEO. Interna och externa länkar tillsammans med beskrivande texter och metataggar är också delar som spelar in i skapande av en framgångsrik hemsida.

Content writing, skapande av ett slagkraftigt och sökmotoroptimerat textinnehåll, är av största vikt för att hemsidan ska visas för kunder när de är som mest köpbenägna och på jakt efter de produkter och tjänster som ditt företag tillhandahåller. Det ökar även konverteringsgraden från användare till kund. Genom att ta hjälp av oss på Adsearch får ditt företag en hemsida med alla förutsättningar för att nå nya kunder och överglänsa dina konkurrenter.