031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Google Adwords

Google Adwords är en kostnadseffektiv lösning för ditt företag, som når kunder med relevanta och slagkraftiga reklambudskap. Du når kunder när de är som mest köpbenägna och intresserade av de produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Samtidigt är det en oerhört ekonomisk vinst för dig då du endast betalar när kunderna interagerar med din Adwords annons. Det är framförallt fördelaktigt för dig som småföretagare då du endast betalar för kundernas interaktion istället för en fast månadskostnad. Kundinteraktionerna som tas med i beräkningen av Google Adwords är annonsklick, telefonsamtal och webbplatsbesök.

Lokala annonser ökar chanserna för konvertering av dina hemsidesbesökare till kunder och där har Google Adwords en stor fördel. Genom att låta din reklamannons bli synlig för användare som söker på tjänster på en specifik ort minskar konkurrenskraften och möjligheten för ditt företag att hamna högt upp på resultatsidan med din annons.

Varför ska du använda Google Adwords?

Google Adwords gör det möjligt för dig att på ett tydligt sätt följa annonsernas spridning. Möjligheterna är omfattande och du väljer själv om du endast önskar nå lokala eller även globala och regionala användare. När du har sett vilka annonser som fungerar bäst kan du sedan korrigera dem eller välja att endast behålla de som fungerat fördelaktigt för trafiken till din hemsida.

Globala och ospecificerade annonser riskerar att uppfattas som störande av kunder, en risk som minimeras med anpassade annonser som överensstämmer med användarnas behov. Annonser som endast når din målgrupp genererar i majoriteten av alla Adwords kampanjer till fler intresserade hemsidesbesökare och tänkbara kunder.

Fördelar med Adwords

Fördelarna med Google Adwords är dess enorma omfattning och kundinriktade annonsmöjligheter. Svårigheten är inlärningstiden. Genom att anlita oss på Adsearch får du hjälp att välja ut relevanta sökfraser och slipper dessutom spendera värdefull tid på systeminlärning.

Det främst hörda argumentet för användningen av Adwords är dess oerhört snabba slagkraft. Till skillnad från andra marknadsföringsmetoder via webben som i många fall tar några månader med att komma igång så går Adwords igång direkt och börjar locka trafik till ditt företags hemsida.