031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Facebook

Enligt internetstatistik (2016) använder sig hela 70 % av Sveriges internetanvändare av Facebook. Facebook har sedan det grundades i början av 2004 fortsatt att växa och är än idag en av de största sociala medier kanalerna på internet. Främst ungdomar är bra på att använda sig av kanalen där majoriteten av alla under 25 använder sig av Facebook dagligen. Därför är det självklart att ditt företag också ska finnas med där, både för att kommunicera med aktuella samt med eventuella framtida kunder.

Vi på Adsearch har god erfarenhet kring att hjälpa små och stora företag att öka sin synlighet på sociala medier för sina kunder. Vi skapar unika företagssidor, Facebookskampanjer och hjälper dig att sätta upp framgångsrika Facebooksannonser för att nå ditt företags önskade målgrupp. Vi hjälper dig även med kundanpassade annonser och remarketing.

Vårda dina kundrelationer

Genom Facebook kan du kommunicera med dina kunder oavsett vart de befinner sig, både via mobila och stationära enheter. Det förenklar inte bara marknadsföring till nya kunder samt remarketing för kunder som redan visat intresse för ditt företag, utan gör det även lättare för dig att vårda dina kundrelationer. Facebooks sociala kommentarsfunktioner gör det lättare för dina kunder att engagera sig i din verksamhet och dela med sig av åsikter kring dina produkter och tjänster till andra möjliga framtida kunder.

Du väljer själv hur du önskar använda företagssidan, om du föredrar att hålla den professionell med reklamannonser eller genom uppdateringar kring nyinkomna produkter. Omröstningar, tävlingar och bilder är effektiva sätt för att skapa engagemang och hantera dialogen med dina följare. Var alltid noga med att svara snabbt på frågor och kommentarer och låt ditt företags Facebookssida bli ett naturligt sätt för dina kunder att höra av sig på.

Företagssidor på Facebook

Vikten av en Facebooksida för ditt företag bevisas snabbt med hjälp av statistik. En Facebooksida ökar chanserna att nå nya användare samt redan existerande kunder. Positiva recensioner och kommentarer sprider snabbt ditt företags budskap, produkter och tjänster och är idag en av de mest effektiva marknadsföringsmetoderna på webben.