031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Content Writing

Adsearch Scandinavia Göteborg / Content Writing

Content writing innebär innehålls- och användarcentrerade texter som förmedlar relevant information till hemsidans besökare såväl som lockar till köp. Det är innehåll som inkluderar en stor mängd information, utan att blir svårläst. En framgångsrik hemsida som når nya såväl som redan befintliga kunder kräver ett välgenomtänkt och relevant innehåll. För att skapa en positiv användarupplevelse såväl som placera hemsidan högt upp i sökresultatet krävs därför nyskapande och unika texter.

Framgångsrik content writing

Chansen att sökmotorerna rankar ditt företags hemsida högt i sökresultatet ökar med mängden innehåll. Hur mycket innehåll som krävs varierar beroende på hemsida. Samtidigt som det är otroligt viktigt med sökmotoroptimerade texter är det lika viktigt att skriva kortare texter som tilltalar hemsidesbesökarna. Hur mycket text som är önskvärt från kundernas sida beror helt och hållet på den bransch ditt företag tillhör, vad du säljer samt vilken målgrupp du riktar dig till. Framgångsrik content writing är den perfekta kombinationen mellan sökmotoroptimerade och användaranpassade texter.

Content writing inkluderar samtliga texter på en webbplats; titlar, brödtext, artiklar och produktbeskrivningar. Våra content writers är specialiserade inom området med god erfarenhet kring att skriva olika sorters texter, vilket gör att du kan känna dig trygg i att överlåta produktionen av dina företagstexter till oss.

Framgångsrik content writing både fångar och behåller användarnas intresse, vilket ökar chanserna för att konvertera dem till kunder. Oavsett längden på texterna på din hemsida är det av största vikt att hålla dem lättlästa och intressanta med rubriker som båda är SEO-optimerade och användaranpassade. Det eftersom de hemsidor som placerar sig högst upp i sökresultaten på Google är de som har texter med mest relevant innehåll till det sökta ordet eller frasen. Utöver relevant innehåll rankar Google även hemsidor med unika texter av hög kvalitet högre än texter med karaktärslöst innehåll. Vi på Adsearch garanterar produktionen av väl genomtänkta och innehållsrika texter till ditt företags hemsida som både tilltalar dina kunder samt hjälper din hemsida att placera sig högre upp i sökresultatet på Google.