031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Analys

Har ditt företag en hemsida? Vet du hur bra den presterar i avseende på sökmotoroptimering?

Vi på Adsearch utför en komplett analys av ditt företags hemsida presenterar därefter konkret plan för vidareutveckling av hemsidan. Vi analyserar samtliga delar, alltifrån design och layout till innehåll och sökmotoptimering. Därefter kommer vi med förslag på förbättringar för att hemsidan ska få så god placering i sökmotorernas sökresultat som möjligt. Målet är självklart att placera hemsidan på förstasidan i Googles organiska sökresultat.

Vi analyserar er hemsida

För att lyckas placera din hemsida bland topp 10 i sökresultatet på Google, tilltala dina kunder samt överträffa dina konkurrenter är en webbplatsanalys en bra början. Vi kollar på hemsidans aktuella design och ser till att det är snyggt, tydligt och lättnavigerat för att ge ett gott intryck till besökande kunder på hemsidan.

Framgångsrik sökmotoroptimering kräver arbete på samtliga delar av en hemsida, både det synliga och osynliga. Det inkluderar alltifrån hemsidans struktur och layout till antalet interna och externa länkar. Den bör även ha slagkraftiga titlar, relevanta texter, källkod samt meta descriptions. Genom att överlämna ansvaret till oss på Adsearch för en omfattande webbplatsanalys kan du spara både tid och pengar samt få ett professionellt slutresultat.