031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Sökmotoroptimering

Adsearch Scandinavia Göteborg / Sökmotoroptimering

Vi använder oss av sökmotorer dagligen för att få inspiration och söka upp information via både mobila och stationära enheter. Det bör därför vara lika självklart att ha en sökmotoroptimerad hemsida som det är att ha ett relevant företagsnamn. Sökmotoroptimering, SEO, utgör grunden för en framgångsrik webbplats och bör för bästa effekt integreras så tidigt som möjligt i skapandeprocessen.

Regional & Lokal sökmotoroptimering

Vi på Adsearch är specialister inom SEO och arbetar i två olika nivåer, lokalt och regionalt. För dig som eftersträvar snabba resultat rekommenderar vi den lokala optimeringen som går betydligt snabbare än den regionala. Det eftersom optimeringen sker utifrån ortsspecifika sökfraser där konkurrensen om första sidan i sökresultat är mindre. Utöver att vara synlig via sökningar riktade mot specifika ord, exempelvis ”byggföretag”, blir du även synlig vid sökningar mot specifika orter; ”byggföretag Vasastan”. Fördelarna med det är att kunder som använder sig av mer träffsäkra sökbegrepp inkluderande ortsnamn med stor sannolikhet är längre fram i sin köpprocess än de kunder som endast söker efter enstaka ord. Lokal SEO ökar helt enkelt chanserna för att nå användare som tilltalas av dina produkter och tjänster och därmed genomför ett köp eller hör av sig med en arbetsförfrågan.

I kontrast till det finns den regionala optimeringen som både tar längre tid och kräver mer omfattande arbete.

En ständig process

En lyckad sökmotoroptimering kräver ständiga uppdateringar och är därför en långsiktig process som aldrig når något slut. Beroende på sökfras kan det ta olika lång tid att uppnå önskad placering bland sökresultatet, men det är samtidigt ett av de idag mest effektiva marknadsföringsverktygen för att nå nya kunder via webben. Korrekt utförd SEO gör din hemsida synlig för kunder när de är som mest köpbenägna och på jakt efter de produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Sökmotoroptimeringens kostnadseffektiva lösningar gör det även möjligt för ditt företag att behålla sin topplacering i Googles sökresultat i en lång tid framåt.

Topp 10 i det organiska sökresultatet

Vår målsättning är att placera din hemsida på första sidan (topp 10) i Googles organiska sökresultat, vid specifika sökfraser, och därefter fortsätter vi arbeta för att behålla dem där. Vår garanti till dig som företagsägare är att du endast betalar från och med den dag du hamnat på topp 10. Varje månad skickar vi ut en specifikation på vilka sökord som legat/ligger på första sidan och hur många dagar de legat där. Det är vad vi kallar resultatbaserad SEO!