031-3619100

info@adsearch.nu

Top

Landningssida

En landningssida är utformad för att tala om vad ni gör och vart ni gör det. Det i kontrast till en hemsida som innefattar betydligt mer omfattande information kring ditt företag samt era produkter och tjänster. Landningssidan är uppbyggd för att stämma överens med Googles alla algoritmer samtidigt som den visar ett tydligt budskap för besökaren. Det innebär att samtidigt som landningssidan har alla de bästa förutsättningarna för att synas högt upp i sökresultatet i Google så ökar chansernas radikalt för att användarna väljer just ditt företag.
En hemsida kräver mycket arbete och ständiga uppdateringar för att hålla sig aktuell. En landningssida kräver betydligt mindre arbete samtidigt som du fortfarande har chansen att nå kunder med information kring ditt företags produkter och tjänster. Kanske känner du inte att du har tid att sköta om en hemsida men vill samtidigt öka ditt företags närvaro på internet både lokalt och/eller regionalt. Eller så har du en hemsida men vill få fram en specifik tjänst eller produkt i ett specifikt område genom att driva trafik till en sida med hög konverteringsgrad. Vi på Adsearch producerar och optimerar kundanpassade landningssidor för just ert ändamål.

Lokal sökmotoroptimering

Landningssidor inkluderar lokal sökmotoroptimering vilket gör sidan synlig vid sökningar riktade mot specifika ord såväl som mot specifika orter, exempelvis ”målare Halmstad”. Konverteringsgraden bland kunder som använder sig av mer träffsäkra sökbegrepp är betydligt högre då de oftast är betydligt längre fram i sin köpprocess än användare som endast använder sig av ospecificerade sökfraser.
Hur brukar du själv göra när du är ute efter en specifik produkt eller tjänst? Förmodligen googlar du nyckelordet, exempelvis ”målare Halmstad” och besöker sidorna högst upp i sökresultatet. Gör du så är du inte ensam. Mer än 80 % söker information på Google innan inköp av en produkt eller tjänst och det sker över 45 miljoner sökningar varje dag på Google, bara i Sverige.

Landningssidan – en modern marknadsföringsstrategi

Det blir allt vanligare att använda sig av landningssidor som komplement till sin företagshemsida. Det är en modern marknadsföringsstrategi som fungerar utmärkt för dig som önskar stärka ditt varumärke och nå lokala kunder. För att underlätta igenkänningsfaktorn hos dina kunder rekommenderas en likhet i design och layout mellan landningssidan och er ordinarie webbplats.